Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3276
Title: | Food safety standards and regulations for hotels and restaurants |
Authors: | Chepurda, Hanna Kaniuk, О.V. Чепурда, Ганна Миколаївна Канюк, О.В. |
Issue Date: | 19-Mar-2020 |
Publisher: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2 |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3276 |
First Page: | 183 |
End Page: | 185 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-184-186.pdf | 162.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.