Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3276
Назва: | Food safety standards and regulations for hotels and restaurants |
Автори: | Chepurda, Hanna Kaniuk, О.V. Чепурда, Ганна Миколаївна Канюк, О.В. |
Дата публікації: | 19-бер-2020 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3276 |
Початкова сторінка: | 183 |
Кінцева сторінка: | 185 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020-184-186.pdf | 162.19 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.