Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуракін, Олександр Борисович-
dc.date.accessioned2021-12-20T11:49:48Z-
dc.date.available2021-12-20T11:49:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3315-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293-
dc.description.abstractВикладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної/заочної форми навчанняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси: ЧДТУuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical Recommendationsuk_UA
dc.citation.pages75uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3315-17-46-7-552.pdf550.04 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.