Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Назва: | Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання |
Автори: | Куракін, Олександр Борисович |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Черкаси: ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної/заочної форми навчання |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3315 https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293 |
Кількість сторінок: | 75 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3315-17-46-7-552.pdf | 550.04 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.