Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
Authors: Куракін, Олександр Борисович
Issue Date: 2018
Publisher: Черкаси: ЧДТУ
Abstract: Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної/заочної форми навчання
URI: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3315
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3293
Number of Pages: 75
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3315-17-46-7-552.pdf550.04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.