Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3335
Название: Види неправильного харчування і його вплив на здоров'я людини
Авторы: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: харчування;їжа;різновиди харчування
Дата публикации: 4-ноя-2021
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3335
Первая страница: 191
Последняя страница: 196
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конференція-2021.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.