Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухенко, Владислав Юрійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-04T11:50:42Z | - |
dc.date.available | 2022-01-04T11:50:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-2719-73-4 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388 | - |
dc.description.abstract | У монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київ : Компринт | uk_UA |
dc.subject | моделювання | uk_UA |
dc.subject | процеси | uk_UA |
dc.subject | подрібнення | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | синтез | uk_UA |
dc.subject | технологічні | uk_UA |
dc.subject | машини | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.title | Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин : монографія | uk_UA |
dc.type | Monograph | uk_UA |
dc.citation.pages | 226 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА І СИНТЕЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ МАШИН.pdf | 6.62 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.