Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.date.accessioned2022-01-04T11:50:42Z-
dc.date.available2022-01-04T11:50:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.isbn978-966-2719-73-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388-
dc.description.abstractУ монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиїв : Компринтuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectпроцесиuk_UA
dc.subjectподрібненняuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectсинтезuk_UA
dc.subjectтехнологічніuk_UA
dc.subjectмашиниuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.titleМоделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин : монографіяuk_UA
dc.typeMonographuk_UA
dc.citation.pages226uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.