Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388
Назва: | Моделювання процесів подрібнення м’яса і синтез технологічних машин : монографія |
Автори: | Сухенко, Владислав Юрійович |
Ключові слова: | моделювання;процеси;подрібнення;м'ясо;синтез;технологічні;машини;обладнання |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Київ : Компринт |
Короткий огляд (реферат): | У монографії приведений аналіз парку м’ясоподрібнювальних машин переробних підприємств АПК. Проаналізовані структурні складові м’ясної сировини, створені їх реологічні моделі, досліджено деформування і руйнування м’ясопродуктів при подрібненні. Проаналізовані енергетичні показники процесів подрібнення і наведена класифікація подрібнювального обладнання за структурою матеріальних потоків та запропонований алгоритм пошуку ефективного способу диспергування, вибору конструктивно-технологічних схем і конструювання обладнання. Досліджені субмікроструктури різальних інструментів після контактування з сировиною та запропоновані методи і засоби для підвищення зносостійкості інструментів і надійності обладнання. Монографія буде корисною широкому загалу науковців, технологів, конструкторів, аспірантів і студентів – всім, хто досліджує, експлуатує, конструює і вивчає обладнання для подрібнення матеріалів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3388 |
ISBN: | 978-966-2719-73-4 |
Кількість сторінок: | 226 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСІВ ПОДРІБНЕННЯ М’ЯСА І СИНТЕЗ ТЕХНОЛОГІЧНИХ МАШИН.pdf | 6.62 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.