Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-01-05T10:31:03Z-
dc.date.available2022-01-05T10:31:03Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectкритичні точкиuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectякість та безпекаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleЗапровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage200uk_UA
dc.citation.epage202uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.