Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярославська, Лариса Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загородній, Василь Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-05T10:31:03Z | - |
dc.date.available | 2022-01-05T10:31:03Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-04 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року | uk_UA |
dc.subject | небезпечні фактори | uk_UA |
dc.subject | критичні точки | uk_UA |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.subject | якість та безпека | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 200 | uk_UA |
dc.citation.epage | 202 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.