Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Title: Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування
Authors: Ярославська, Лариса Петрівна
Загородній, Василь Володимирович
Keywords: небезпечні фактори;критичні точки;громадське харчування;якість та безпека;харчові продукти
Issue Date: 4-Nov-2021
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
First Page: 200
End Page: 202
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.