Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Title: | Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування |
Authors: | Ярославська, Лариса Петрівна Загородній, Василь Володимирович |
Keywords: | небезпечні фактори;критичні точки;громадське харчування;якість та безпека;харчові продукти |
Issue Date: | 4-Nov-2021 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399 |
First Page: | 200 |
End Page: | 202 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.