Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Назва: Запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у закладах громадського харчування
Автори: Ярославська, Лариса Петрівна
Загородній, Василь Володимирович
Ключові слова: небезпечні фактори;критичні точки;громадське харчування;якість та безпека;харчові продукти
Дата публікації: 4-лис-2021
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3399
Початкова сторінка: 200
Кінцева сторінка: 202
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.