Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-05T12:20:57Z | - |
dc.date.available | 2022-01-05T12:20:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424 | - |
dc.identifier.uri | http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208 | - |
dc.description.abstract | Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси : ЧДТУ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання | uk_UA |
dc.type | Methodical Recommendations | uk_UA |
dc.citation.pages | 10 | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4208-20-7-71-376.pdf | 196.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.