Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-01-05T12:20:57Z-
dc.date.available2022-01-05T12:20:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424-
dc.identifier.urihttp://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208-
dc.description.abstractВикладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧеркаси : ЧДТУuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчанняuk_UA
dc.typeMethodical Recommendationsuk_UA
dc.citation.pages10uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4208-20-7-71-376.pdf196.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.