Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Назва: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
Автори: Осипенкова, Ірина Іванівна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Ключові слова: методичні рекомендації
Дата публікації: 2021
Видавництво: Черкаси : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208
Кількість сторінок: 10
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4208-20-7-71-376.pdf196.62 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.