Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
Authors: Осипенкова, Ірина Іванівна
Бондарчук, Зоя Вікторівна
Keywords: методичні рекомендації
Issue Date: 2021
Publisher: Черкаси : ЧДТУ
Abstract: Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208
Number of Pages: 10
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4208-20-7-71-376.pdf196.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.