Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424
Title: | Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання |
Authors: | Осипенкова, Ірина Іванівна Бондарчук, Зоя Вікторівна |
Keywords: | методичні рекомендації |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Черкаси : ЧДТУ |
Abstract: | Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3424 http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208 |
Number of Pages: | 10 |
Appears in Collections: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4208-20-7-71-376.pdf | 196.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.