Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-01-24T10:31:35Z-
dc.date.available2022-01-24T10:31:35Z-
dc.date.issued2021-11-04-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486-
dc.description.abstractСучасні масштаби екологічних змін, забруднення продуктів рослинного походження токсинами - створили реальну загрозу життю та здоров'ю громадян України. В матеріалі розглядаються шляхи вирішення цієї проблеми. Надано поради українським ресторанним господарствам.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 рокуuk_UA
dc.subjectздоров'я націїuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectбезпека продуктівuk_UA
dc.subjectекологічні зміниuk_UA
dc.subjectтоксиниuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectтемпературна обробкаuk_UA
dc.titleБезпека технологій харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage165uk_UA
dc.citation.epage168uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.