Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
Назва: | Безпека технологій харчових продуктів |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | здоров'я нації;технології;безпека продуктів;екологічні зміни;токсини;контроль;температурна обробка |
Дата публікації: | 4-лис-2021 |
Видавництво: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року |
Короткий огляд (реферат): | Сучасні масштаби екологічних змін, забруднення продуктів рослинного походження токсинами - створили реальну загрозу життю та здоров'ю громадян України. В матеріалі розглядаються шляхи вирішення цієї проблеми. Надано поради українським ресторанним господарствам. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486 |
Початкова сторінка: | 165 |
Кінцева сторінка: | 168 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2021.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.