Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
Назва: Безпека технологій харчових продуктів
Автори: Субота, Вікторія Володимирівна
Ключові слова: здоров'я нації;технології;безпека продуктів;екологічні зміни;токсини;контроль;температурна обробка
Дата публікації: 4-лис-2021
Видавництво: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
Короткий огляд (реферат): Сучасні масштаби екологічних змін, забруднення продуктів рослинного походження токсинами - створили реальну загрозу життю та здоров'ю громадян України. В матеріалі розглядаються шляхи вирішення цієї проблеми. Надано поради українським ресторанним господарствам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
Початкова сторінка: 165
Кінцева сторінка: 168
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.