Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
Title: Безпека технологій харчових продуктів
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: здоров'я нації;технології;безпека продуктів;екологічні зміни;токсини;контроль;температурна обробка
Issue Date: 4-Nov-2021
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
Abstract: Сучасні масштаби екологічних змін, забруднення продуктів рослинного походження токсинами - створили реальну загрозу життю та здоров'ю громадян України. В матеріалі розглядаються шляхи вирішення цієї проблеми. Надано поради українським ресторанним господарствам.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3486
First Page: 165
End Page: 168
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.