Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Title: Концепції здорового харчування
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: концепції;здорове харчування;диференційоване харчування;спрямоване харчування;споживaння їжі
Issue Date: 4-Nov-2021
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року
Abstract: В матеріалі розкривається питання повноцінного раціонального харчування, яке забезпечує людині її розвиток, ріст її розумової та фізичної активності, забезпечення організму міцним імунітетом, а також дає їй широкі адаптаційні можливості. Розглянуто концепції харчування.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
First Page: 177
End Page: 181
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник конференції 2021.pdf3.68 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.