Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488
Title: | Концепції здорового харчування |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | концепції;здорове харчування;диференційоване харчування;спрямоване харчування;споживaння їжі |
Issue Date: | 4-Nov-2021 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали п'ятої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 4-5 листопада 2021 року |
Abstract: | В матеріалі розкривається питання повноцінного раціонального харчування, яке забезпечує людині її розвиток, ріст її розумової та фізичної активності, забезпечення організму міцним імунітетом, а також дає їй широкі адаптаційні можливості. Розглянуто концепції харчування. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3488 |
First Page: | 177 |
End Page: | 181 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції 2021.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.