Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4193
Title: | Система електропостачання підприємства з виготовлення м’ясопереробного обладнання |
Authors: | Кисельов , Владлен Борисович Поліщук, Владислав Володимирович |
Keywords: | Електропостачання підприємств;розрахунок електричних навантажень;компенсація реактивної потужності;релейний захист та автоматика |
Issue Date: | Jun-2022 |
Abstract: | Дана випускна кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці електропостачання підприємства з виготовлення м’ясопереробного обладнання.У ході проектування з врахуванням умов проектування здійснено електричні розрахунки по електропостачанню підприємства, в тому числі: розраховані електричні навантаження по окремим цехам та підприємству в цілому, зроблений розрахунок освітлення, вибір числа і потужності трансформаторів ГПП і цехових трансформаторів, передбачена компенсація реактивної потужності, зроблений розрахунок цеху з виробництва кліпсаторів з вибором мережі внутрішнього електропостачання, вибір устаткування підстанцій. Розділ «Індивідуальне завдання» присвячений удосконаленню електричної схеми високочастотного зварювального автомату. У розділі «Техніко-економічні розрахунки елементів СЕП промислових підприємств» визначено економічну ефективність від застосування удосконаленої електричної схеми високочастотного зварювального автомату. У розділі «Охорона праці» зроблено аналіз небезпек та шкідливостей, які виникають у приміщенні технічної лабораторії при проведенні досліджень та розробці системи кондиціонування повітря лабораторії. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4193 |
Appears in Collections: | 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електротехнічні системи електроспоживання) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Поліщук_Кисельов.pdf Restricted Access | 2.69 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.