Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4193
Назва: Система електропостачання підприємства з виготовлення м’ясопереробного обладнання
Автори: Кисельов , Владлен Борисович
Поліщук, Владислав Володимирович
Ключові слова: Електропостачання підприємств;розрахунок електричних навантажень;компенсація реактивної потужності;релейний захист та автоматика
Дата публікації: чер-2022
Короткий огляд (реферат): Дана випускна кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробці електропостачання підприємства з виготовлення м’ясопереробного обладнання.У ході проектування з врахуванням умов проектування здійснено електричні розрахунки по електропостачанню підприємства, в тому числі: розраховані електричні навантаження по окремим цехам та підприємству в цілому, зроблений розрахунок освітлення, вибір числа і потужності трансформаторів ГПП і цехових трансформаторів, передбачена компенсація реактивної потужності, зроблений розрахунок цеху з виробництва кліпсаторів з вибором мережі внутрішнього електропостачання, вибір устаткування підстанцій. Розділ «Індивідуальне завдання» присвячений удосконаленню електричної схеми високочастотного зварювального автомату. У розділі «Техніко-економічні розрахунки елементів СЕП промислових підприємств» визначено економічну ефективність від застосування удосконаленої електричної схеми високочастотного зварювального автомату. У розділі «Охорона праці» зроблено аналіз небезпек та шкідливостей, які виникають у приміщенні технічної лабораторії при проведенні досліджень та розробці системи кондиціонування повітря лабораторії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4193
Розташовується у зібраннях:141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (Електротехнічні системи електроспоживання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук_Кисельов.pdf
  Restricted Access
2.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.