Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСубота, Вікторія Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-31T11:14:21Z-
dc.date.available2023-03-31T11:14:21Z-
dc.date.issued2023-03-23-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337-
dc.description.abstractВ матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectсистеми управлінняuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.titleСтратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладахuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage105uk_UA
dc.citation.epage108uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.