Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Title: | Стратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладах |
Authors: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Keywords: | підприємства;готельно-ресторанне господарство;системи управління;стратегія |
Issue Date: | 23-Mar-2023 |
Publisher: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Abstract: | В матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337 |
First Page: | 105 |
End Page: | 108 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 14 конференції_Том 1_електронне видання_23.03.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.