Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Title: Стратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладах
Authors: Субота, Вікторія Володимирівна
Keywords: підприємства;готельно-ресторанне господарство;системи управління;стратегія
Issue Date: 23-Mar-2023
Publisher: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1
Abstract: В матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
First Page: 105
End Page: 108
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.