Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337
Назва: | Стратегія управління персоналом у готельно-ресторанних закладах |
Автори: | Субота, Вікторія Володимирівна |
Ключові слова: | підприємства;готельно-ресторанне господарство;системи управління;стратегія |
Дата публікації: | 23-бер-2023 |
Видавництво: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1 |
Короткий огляд (реферат): | В матеріалах розглянуто класичні концепції та методи управління персоналом через призму їх галузевої адаптації з урахуванням загальних питань управлінської діяльності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4337 |
Початкова сторінка: | 105 |
Кінцева сторінка: | 108 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 14 конференції_Том 1_електронне видання_23.03.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.