Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4713
Назва: Естетика смаку сучасної візуальнопластичної мови дизайну
Автори: Романенко, Наталія Григорівна
Ключові слова: дизайн-освіта;магістратура;стрижневі категорії художнього смаку;естетика смаку
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Modern technologies of human development. Abstracts of VIII International Scientific and Practical Conference Bordeaux, France, November 06-08, 2023
Короткий огляд (реферат): Випускники Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ) спеціальності Дизайн другого освітнього рівня, які отримують диплом магістра за освітньою програмою «Дизайн і візуальна культура» мають можливість працювати викладачами вищої школи, засвоївши курс навчальної дисципліни «Методологічні основи дизайн-освіти» (МОДО). Програмні результати навчання передбачають набуття вміння майбутніми випускниками генерувати ідеї для вироблення креативних дизайн-пропозицій, вибудовувати якісну та розгалужену систему комунікацій, застосовувати основні концепції візуальної комунікації у мистецькій та культурній сферах, тобто набувають вміння виявляти в творчих роботах стрижневі категорії естетики. Для цього студенти магістратури на практичних заняттях аналізують творчі роботи студентів молодших курсів на предмет виявлення їх естетичного смаку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4713
ISBN: 9-789-46485-377-3
Початкова сторінка: 37
Кінцева сторінка: 39
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Франція. Збірник наукових праць.pdf5.03 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.