Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Title: | Роздільне харчування |
Authors: | Онопрієнко, Олександр Васильович Онопрієнко, Ольга Миколаївна |
Keywords: | харчування;розвиток;здоров'я;працездатність |
Issue Date: | 2-Nov-2023 |
Publisher: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 |
Abstract: | Харчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатності |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895 |
First Page: | 104 |
End Page: | 107 |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104-107 (1).pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.