Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Title: Роздільне харчування
Authors: Онопрієнко, Олександр Васильович
Онопрієнко, Ольга Миколаївна
Keywords: харчування;розвиток;здоров'я;працездатність
Issue Date: 2-Nov-2023
Publisher: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1
Abstract: Харчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатності
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
First Page: 104
End Page: 107
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104-107 (1).pdf1.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.