Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045
Title: | Проект ресторану на 250 місць |
Authors: | Чепурда , Лариса Михайлівна Душка, Олександра Віталіївна |
Keywords: | РЕСТОРАН;КОНЦЕПЦІЯ;РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС;УПРАВЛІННЯ |
Issue Date: | 14-Dec-2022 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, 6 розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел та додатків. Матеріал викладений на 120 сторінках друкованого тексту і містить 13 рисунків та 29 таблиць. Список використаних джерел включає 60 джерел. Метою роботи є розробка проекту ресторану місткістю 250 місць. Об’єктом дослідження є ресторан. Предметом дослідження є процесс проектування закладу ресторанного господарства. Аналіз ринку ресторанних послуг міста Черкаси та дослідження попиту потенційних відвідувачів показали доцільність проектування ресторану даного типу. Було розроблено концепцію закладу та проведено дослідження потенційних конкурентів; проведено моделювання сервісно-виробничого процессу складової підприємства. Також здійснено проектування виробничо-торгівельних приміщень та процесу обслуговування відвідувачів. Розроблено раціонально-організаційну структуру та штатний розпис підприємства. Було запропоновано заходи, щодо охорони праці і техніки безпеки. Розраховано інвестиційні витрати та плановий товарообіг підприємства. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045 |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом ДУШКА.pdf Restricted Access | Проект ресторану на 250 місць | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.