Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045
Назва: | Проект ресторану на 250 місць |
Автори: | Чепурда , Лариса Михайлівна Душка, Олександра Віталіївна |
Ключові слова: | РЕСТОРАН;КОНЦЕПЦІЯ;РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС;УПРАВЛІННЯ |
Дата публікації: | 14-гру-2022 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, 6 розділів основного тексту, висновків, списку використаних літературних джерел та додатків. Матеріал викладений на 120 сторінках друкованого тексту і містить 13 рисунків та 29 таблиць. Список використаних джерел включає 60 джерел. Метою роботи є розробка проекту ресторану місткістю 250 місць. Об’єктом дослідження є ресторан. Предметом дослідження є процесс проектування закладу ресторанного господарства. Аналіз ринку ресторанних послуг міста Черкаси та дослідження попиту потенційних відвідувачів показали доцільність проектування ресторану даного типу. Було розроблено концепцію закладу та проведено дослідження потенційних конкурентів; проведено моделювання сервісно-виробничого процессу складової підприємства. Також здійснено проектування виробничо-торгівельних приміщень та процесу обслуговування відвідувачів. Розроблено раціонально-організаційну структуру та штатний розпис підприємства. Було запропоновано заходи, щодо охорони праці і техніки безпеки. Розраховано інвестиційні витрати та плановий товарообіг підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5045 |
Розташовується у зібраннях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом ДУШКА.pdf Restricted Access | Проект ресторану на 250 місць | 1.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.