Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050
Название: | Проєкт готелю 3* на 80 місць |
Авторы: | Бишовець, Лариса Григорівна Дудка, Владислав Вікторович |
Ключевые слова: | ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ;КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ;ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ;КОНЦЕПЦІЯ;ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА;СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ;ЕФЕКТИВНІСТЬ |
Дата публикации: | 16-янв-2023 |
Краткий осмотр (реферат): | Звіт про дипломний проєкт: 85 сторінок, 6 розділів, 4 рисунки, 19 таблиць, 4 додатки, 5 формул, 30 джерел. Актуальність теми: прагнення закладів готельно бізнесу до отримання більшого прибутку, зростаюча конкурентність на ринку та платоспроможність споживачів послуг призводить до того, що підприємствам, окрім надання комфортного проживання та харчування, необхідно розширювати асортимент додаткових і супутніх послуг. Об’єктом дослідження виступає процес проектування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі м. Черкаси. Предметом дослідження є обґрунтування компетенції будівництва, сервісно-виробничого процесу, організаційної та економічної діяльності готельного закладу. Мета дослідження ‒ створення проєкту конкурентоспроможного готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проєктування підприємства, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Дахнівського району Черкаської області. розроблено пропозиції зі створення цікавої торгової послуги готелю. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельного бізнесу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050 |
Располагается в коллекциях: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом ДУДКА.pdf Restricted Access | Проєкт готелю 3* на 80 місць | 1.1 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.