Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Назва: Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць
Автори: Чепурда, Ганна Миколаївна
Корнійчук, Анастасія Петрівна
Ключові слова: ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯ;ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ;РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК;ЯПОНСЬКА КУХНЯ;ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА;ОКУПНІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙ;СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ;СИСТЕМНО-СТРУКТУРНИЙ МЕТОД
Дата публікації: 16-січ-2023
Короткий огляд (реферат): Дипломний проєкт присвячений проектуванню закладу ресторанного господарства японської кухні на 80 місць, розташованого на вул. Хрещатик у м. Черкаси. Актуальність теми зумовлена зростанням ресторанної галузі, яка потребує постійного вдосконалення якості обслуговування для успішної роботи на ринку та збільшення прибутку. Значна увага приділяється методам виявлення недоліків у роботі персоналу та підвищенню ефективності планування ресторанів. У проєкті досліджуються питання організаційної структури закладу, оцінки капітальних вкладень, впровадження новітніх технологій, удосконалення системи управління та контролю якості продукції. Методологічна база включає статистичний, системно-структурний, порівняльний та інші наукові методи, а для аналізу використовуються можливості програми Excel. Проєкт складається з шести розділів, де детально розглядаються всі етапи проектування та функціонування закладу ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом КОРНІЙЧУК.pdf
  Restricted Access
Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.