Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧепурда, Ганна Миколаївна-
dc.contributor.authorКорнійчук, Анастасія Петрівна-
dc.date.accessioned2024-10-24T12:14:10Z-
dc.date.available2024-10-24T12:14:10Z-
dc.date.issued2023-01-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052-
dc.description.abstractДипломний проєкт присвячений проектуванню закладу ресторанного господарства японської кухні на 80 місць, розташованого на вул. Хрещатик у м. Черкаси. Актуальність теми зумовлена зростанням ресторанної галузі, яка потребує постійного вдосконалення якості обслуговування для успішної роботи на ринку та збільшення прибутку. Значна увага приділяється методам виявлення недоліків у роботі персоналу та підвищенню ефективності планування ресторанів. У проєкті досліджуються питання організаційної структури закладу, оцінки капітальних вкладень, впровадження новітніх технологій, удосконалення системи управління та контролю якості продукції. Методологічна база включає статистичний, системно-структурний, порівняльний та інші наукові методи, а для аналізу використовуються можливості програми Excel. Проєкт складається з шести розділів, де детально розглядаються всі етапи проектування та функціонування закладу ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУuk_UA
dc.subjectРЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОКuk_UA
dc.subjectЯПОНСЬКА КУХНЯuk_UA
dc.subjectОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРАuk_UA
dc.subjectОКУПНІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙuk_UA
dc.subjectСИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІuk_UA
dc.subjectСИСТЕМНО-СТРУКТУРНИЙ МЕТОДuk_UA
dc.titleПроєктування ресторану японської кухні на 80 місцьuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом КОРНІЙЧУК.pdf
  Restricted Access
Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць1.71 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.