Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурда, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Корнійчук, Анастасія Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T12:14:10Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T12:14:10Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5052 | - |
dc.description.abstract | Дипломний проєкт присвячений проектуванню закладу ресторанного господарства японської кухні на 80 місць, розташованого на вул. Хрещатик у м. Черкаси. Актуальність теми зумовлена зростанням ресторанної галузі, яка потребує постійного вдосконалення якості обслуговування для успішної роботи на ринку та збільшення прибутку. Значна увага приділяється методам виявлення недоліків у роботі персоналу та підвищенню ефективності планування ресторанів. У проєкті досліджуються питання організаційної структури закладу, оцінки капітальних вкладень, впровадження новітніх технологій, удосконалення системи управління та контролю якості продукції. Методологічна база включає статистичний, системно-структурний, порівняльний та інші наукові методи, а для аналізу використовуються можливості програми Excel. Проєкт складається з шести розділів, де детально розглядаються всі етапи проектування та функціонування закладу ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНА СИТУАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ЕФЕКТИВНІСТЬ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.subject | РЕГІОНАЛЬНИЙ РИНОК | uk_UA |
dc.subject | ЯПОНСЬКА КУХНЯ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА | uk_UA |
dc.subject | ОКУПНІСТЬ ІНВЕСТИЦІЙ | uk_UA |
dc.subject | СИСТЕМА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ | uk_UA |
dc.subject | СИСТЕМНО-СТРУКТУРНИЙ МЕТОД | uk_UA |
dc.title | Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом КОРНІЙЧУК.pdf Restricted Access | Проєктування ресторану японської кухні на 80 місць | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.