Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5057
Назва: Проєкт готелю 3* на 150 місць
Автори: Чепурда, Ганна Миколаївна
Бабій, Ярослава Олександрівна
Ключові слова: ПРОЕКТ;ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ;ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ;ІНФРАСТРУКТУРА ПРОЕКТУ;КОНЦЕПЦІЯ;ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ;ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА
Дата публікації: 16-січ-2023
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістратури складається з вступу, 6 розділів, висновків, списку використаних літературних джерел та додатків. Матеріал викладено на 117 сторінок друкованого тексту і містить 2 рисунки і 32 таблиці. Список використаних джерел включає 89 найменувань. Метою роботи є розробка проекту готелю 3* на 150 номерів. Об’єктом дослідження є готель категорії 3* Предметом дослідження є процес проектування засобу розміщення. Аналіз ринку готельних послуг міста Черкаси та дослідження попиту потенціальних відвідувачів показали доцільність проектування готелю даного типу. Було розроблено концепцію закладу та проведено дослідження потенціальних конкурентів, проведено моделювання інфраструктури складової проекту. Також здійснено проектування об’єкту та технології і організація сервісного процесу. Розроблено штатний розпис та раціонально-організаційну структуру підприємства. Було запропоновано об’ємно-планувальні рішення підприємства та заходи щодо охорони праці та техніки безпеки. Розраховано інвестиційні витрати та плановий товарообіг проектованого готелю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5057
Розташовується у зібраннях:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом БАБІЙ.pdf
  Restricted Access
Проєкт готелю 3* на 150 місць1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.