Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5061
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сергієнко, Олександр Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Вовна, Владислав Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-31T17:04:21Z | - |
dc.date.available | 2024-10-31T17:04:21Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5061 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі бакалавра було розглянуто сутність та основні елементи бренду підприємства. Досліджено процес формування і просування бренду. Розглянуто особливості просування бренду підприємства у сфері ресторанного бізнесу Проведено аналіз бренду досліджуваного підприємства. Надано рекомендації щодо удосконалення системи просування бренду підприємства та пропозиції щодо покращення його іміджу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Бренд; | uk_UA |
dc.subject | Просування бренду; | uk_UA |
dc.subject | Імідж; | uk_UA |
dc.subject | Маркетингові дослідження. | uk_UA |
dc.title | Формування і просування бренду підприємства у сфері ресторанного бізнесу ( на матеріалах ФОП Таран Л.В., м. Черкаси) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Вовна В.О.pdf Restricted Access | 1.74 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.