Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5061
Title: | Формування і просування бренду підприємства у сфері ресторанного бізнесу ( на матеріалах ФОП Таран Л.В., м. Черкаси) |
Authors: | Сергієнко, Олександр Анатолійович Вовна, Владислав Олександрович |
Keywords: | Бренд;;Просування бренду;;Імідж;;Маркетингові дослідження. |
Issue Date: | Jun-2023 |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі бакалавра було розглянуто сутність та основні елементи бренду підприємства. Досліджено процес формування і просування бренду. Розглянуто особливості просування бренду підприємства у сфері ресторанного бізнесу Проведено аналіз бренду досліджуваного підприємства. Надано рекомендації щодо удосконалення системи просування бренду підприємства та пропозиції щодо покращення його іміджу. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5061 |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Вовна В.О.pdf Restricted Access | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.