№2(8) : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo
https://journals.chdtu.ck.ua/index.php/itsf/issue/view/7

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
84-Текст статті-71-1-10-20230630.pdf.jpg2023Використання рослинної сировини у якості стабілізатора в технології функціональних майонезних соусівКуриленко, Юлія Миколаївна; Куракін, Олександр Борисович
83-Текст статті-70-1-10-20230630.pdf.jpg2023Крафтові сири як перспективний екопродукт для закладів ресторанного господарстваІвашина, Лілія Леонідівна; Бишовець, Лариса Григорівна; Оліферчук, Оксана Григорівна
82-Текст статті-68-1-10-20230630.pdf.jpg2023Technological aspects of microwave heating equipment in the food industryAntonenko, Artem; Brovenko, Tеtіana; Tolok, Galina; Kovalenko, Nataliia; Gorkun, Artem; Tkachenko, Roman; Антоненко, Артем; Бровенко, Тетяна; Толок, Галина; Коваленко, Наталія; Горкун, Артем; Ткаченко, Роман
81-Текст статті-67-1-10-20230630.pdf.jpg2023Економіка індустрії гостинності в сучасних умовах: міжнародні та вітчизняні трендиНесторишен, Ігор; Прокопець, Ярослав
80-Текст статті-66-1-10-20230630.pdf.jpg2023Проектні інноваційні рішення у сфері трудових відносин в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в умовах воєнного стануБєляєва, Світлана Станіславівна; Герман, Ірина Валентинівна; Сергієнко, Ганна Олександрівна
79-Текст статті-65-1-10-20230630.pdf.jpg2023Особливості стратегічної діагностики сфери HoReCa у військовий періодСидорук, Світлана; Матвійчук, Людмила; Лепкий, Михайло
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6