Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Title: | Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Черкаси) |
Authors: | Сергієнко, Олександр Анатолійович Заріцький, Глєб Валентинович |
Keywords: | Конкурентоспроможність;;Управління підприємством;;Конкурентні переваги;;Ринкова позиція. |
Issue Date: | Jun-2023 |
Abstract: | У роботі досліджено основні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» у м. Черкаси. Розглянуто сучасні підходи до оцінювання конкурентоспроможності, зокрема аналіз внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на діяльність компанії. Виокремлено стратегічні інструменти та методи, які сприяють підвищенню конкурентних переваг підприємства, зокрема впровадження інновацій, покращення обслуговування клієнтів, оптимізація логістичних процесів і вдосконалення маркетингової політики. У результаті запропоновано практичні рекомендації щодо посилення позицій ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108 |
Appears in Collections: | 075 Маркетинг (Маркетинг) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Заріцького Г.В.pdf Restricted Access | 819.88 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.