Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства (на матеріалах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Черкаси)
Authors: Сергієнко, Олександр Анатолійович
Заріцький, Глєб Валентинович
Keywords: Конкурентоспроможність;;Управління підприємством;;Конкурентні переваги;;Ринкова позиція.
Issue Date: Jun-2023
Abstract: У роботі досліджено основні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства на прикладі ТОВ «Сільпо-Фуд» у м. Черкаси. Розглянуто сучасні підходи до оцінювання конкурентоспроможності, зокрема аналіз внутрішніх і зовнішніх факторів, що впливають на діяльність компанії. Виокремлено стратегічні інструменти та методи, які сприяють підвищенню конкурентних переваг підприємства, зокрема впровадження інновацій, покращення обслуговування клієнтів, оптимізація логістичних процесів і вдосконалення маркетингової політики. У результаті запропоновано практичні рекомендації щодо посилення позицій ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку роздрібної торгівлі.
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5108
Appears in Collections:075 Маркетинг (Маркетинг)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Заріцького Г.В.pdf
  Restricted Access
819.88 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.