Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Винник, Валентин Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-18T12:33:56Z | - |
dc.date.available | 2025-02-18T12:33:56Z | - |
dc.date.issued | 2024-12-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404 | - |
dc.description.abstract | Вміст пестицидів у сировині і готовій продукції (залишкова кількість) залежить від багатьох факторів: властивостей пестицидів (стійкість, розчинність, фізичний стан та ін.), властивостей сировини і продукції (форма, щільність, стан поверхні та ін.), норми витрат та кратності обробки, способу обробки і терміну після останньої обробки, кліматичних, ґрунтових та метеорологічних умов. У світі виробляється і застосовується біля десяти тисяч препаратів пестицидів. В Україні дозволені до використання близько 300 видів препаратів. Найбільшого поширення набули хлор- та фосфороорганічні сполуки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року | uk_UA |
dc.subject | пестициди | uk_UA |
dc.subject | нітрати | uk_UA |
dc.subject | хімічні речовини | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Використання пестицидів, нітратів та нітритів у продуктах харчування | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 98 | uk_UA |
dc.citation.epage | 100 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (4).pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.