Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorВинник, Валентин Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-02-18T12:33:56Z-
dc.date.available2025-02-18T12:33:56Z-
dc.date.issued2024-12-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404-
dc.description.abstractВміст пестицидів у сировині і готовій продукції (залишкова кількість) залежить від багатьох факторів: властивостей пестицидів (стійкість, розчинність, фізичний стан та ін.), властивостей сировини і продукції (форма, щільність, стан поверхні та ін.), норми витрат та кратності обробки, способу обробки і терміну після останньої обробки, кліматичних, ґрунтових та метеорологічних умов. У світі виробляється і застосовується біля десяти тисяч препаратів пестицидів. В Україні дозволені до використання близько 300 видів препаратів. Найбільшого поширення набули хлор- та фосфороорганічні сполуки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 рокуuk_UA
dc.subjectпестицидиuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectхімічні речовиниuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleВикористання пестицидів, нітратів та нітритів у продуктах харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage98uk_UA
dc.citation.epage100uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (4).pdf1.18 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.