Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404
Название: Використання пестицидів, нітратів та нітритів у продуктах харчування
Авторы: Онопрієнко, Олександр Васильович
Винник, Валентин Дмитрович
Ключевые слова: пестициди;нітрати;хімічні речовини;продукти харчування
Дата публикации: 16-дек-2024
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року
Краткий осмотр (реферат): Вміст пестицидів у сировині і готовій продукції (залишкова кількість) залежить від багатьох факторів: властивостей пестицидів (стійкість, розчинність, фізичний стан та ін.), властивостей сировини і продукції (форма, щільність, стан поверхні та ін.), норми витрат та кратності обробки, способу обробки і терміну після останньої обробки, кліматичних, ґрунтових та метеорологічних умов. У світі виробляється і застосовується біля десяти тисяч препаратів пестицидів. В Україні дозволені до використання близько 300 видів препаратів. Найбільшого поширення набули хлор- та фосфороорганічні сполуки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5404
Первая страница: 98
Последняя страница: 100
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (4).pdf1.18 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.