Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5457
Назва: | Проект пивзаводу на 20,0 млн. дал пива на рік з випровадженим технологій нових сортів пива |
Автори: | Бондарчук, Зоя Вікторівна Ісаєнко, Олексій Вікторович |
Ключові слова: | технологія;ячмінь |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 121 с; 1 рис,; 28 табл,; 19 джерел, 4 креслення; 4 плакати. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто виробництво пива пивзаводу продуктивність якого становить 20,0 млн дал/рік. В технологічній частині проекту описано та охарактеризовано сировину та допоміжні матеріали. Розраховано 3 види пива, а саме Варвар, Амбер стаут, Хантер бир. Розроблена апаратурно-технологічна схема пивзаводу. Приведено розрахунок і підбирання обладнання. В кваліфікаційній роботі запропоновано ввести в технологію новітні види ячменю, такі як: Semcoe, Citra, Amarillo, для покращення та удосконалення технології пивного сусла . Доведено, що впровадження у пивоварну промисловість новітні технології і рецептури дає змогу значно знизити собівартість продукції і підвищити прибутки на підприємстві. Покращена рецептура може зробити пиво більш смачним, ароматним. Данне впровадження також дасть можливість розширити асортимент продуції на заводі. Розглянуто певні складові пива, розраховано економічні та технологічні потребності заводу. Наведено техніко-економічне обгрунтування проекту і отримані наступні економічні показники: Рентабельність: Варвар 12,2%, Хантер бир 12,4%, Амбер бир 12,1%. Прибуток – 430 600 000 тис.грн/рік, термін окупності – 3,1 роки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5457 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ісаєнко.pdf Restricted Access | 17.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.