Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5457
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.contributor.authorІсаєнко, Олексій Вікторович-
dc.date.accessioned2025-02-27T20:48:09Z-
dc.date.available2025-02-27T20:48:09Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5457-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 121 с; 1 рис,; 28 табл,; 19 джерел, 4 креслення; 4 плакати. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто виробництво пива пивзаводу продуктивність якого становить 20,0 млн дал/рік. В технологічній частині проекту описано та охарактеризовано сировину та допоміжні матеріали. Розраховано 3 види пива, а саме Варвар, Амбер стаут, Хантер бир. Розроблена апаратурно-технологічна схема пивзаводу. Приведено розрахунок і підбирання обладнання. В кваліфікаційній роботі запропоновано ввести в технологію новітні види ячменю, такі як: Semcoe, Citra, Amarillo, для покращення та удосконалення технології пивного сусла . Доведено, що впровадження у пивоварну промисловість новітні технології і рецептури дає змогу значно знизити собівартість продукції і підвищити прибутки на підприємстві. Покращена рецептура може зробити пиво більш смачним, ароматним. Данне впровадження також дасть можливість розширити асортимент продуції на заводі. Розглянуто певні складові пива, розраховано економічні та технологічні потребності заводу. Наведено техніко-економічне обгрунтування проекту і отримані наступні економічні показники: Рентабельність: Варвар 12,2%, Хантер бир 12,4%, Амбер бир 12,1%. Прибуток – 430 600 000 тис.грн/рік, термін окупності – 3,1 роки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.titleПроект пивзаводу на 20,0 млн. дал пива на рік з випровадженим технологій нових сортів пиваuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ісаєнко.pdf
  Restricted Access
17.98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.