Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Андронович, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Алфьорова, Людмила Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T20:50:40Z | - |
dc.date.available | 2025-02-27T20:50:40Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 117 с., 4 креслення, 2 плаката, 24 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції за рахунок заварних хлібних виробів. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищенної якості з використанням інноваційних технологій, запропонувати технологічну схему. Проведено технологічний розрахунок, зробело схему технохімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми з підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Особливий» та хліба українського «Новий» заварних на рідкій заквасці із заваркою, з суміші житнього обдирного та пшеничного другого сорту борона. Запропоновано безтарний склада зберігання борошна з встановленнмя силосів ХЕ-160. Для приготування закваски та заварки встановлено заварочні машини ХЗМ-300, для приготування тіста встановлено тістомісильні машини безперевної дії Х-12, бродіння тіста в коритах типу ХТР. Для оброблення тіста запропоновано обладнання тістоподільники Кузбас та тістоподільники Parta, вистіні шафи РШВ. Для випікання виробів встановлено агрегат Г4-РПА-15 та тунельні печі Gostol. З метою подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів передбачено пакування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | вироби | uk_UA |
dc.subject | тісто | uk_UA |
dc.subject | закваска | uk_UA |
dc.title | Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Алфьорова Л.П..pdf Restricted Access | 16.63 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.