Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458
Назва: | Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Алфьорова, Людмила Петрівна |
Ключові слова: | хліб;вироби;тісто;закваска |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 117 с., 4 креслення, 2 плаката, 24 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для заварних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції за рахунок заварних хлібних виробів. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищенної якості з використанням інноваційних технологій, запропонувати технологічну схему. Проведено технологічний розрахунок, зробело схему технохімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми з підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Особливий» та хліба українського «Новий» заварних на рідкій заквасці із заваркою, з суміші житнього обдирного та пшеничного другого сорту борона. Запропоновано безтарний склада зберігання борошна з встановленнмя силосів ХЕ-160. Для приготування закваски та заварки встановлено заварочні машини ХЗМ-300, для приготування тіста встановлено тістомісильні машини безперевної дії Х-12, бродіння тіста в коритах типу ХТР. Для оброблення тіста запропоновано обладнання тістоподільники Кузбас та тістоподільники Parta, вистіні шафи РШВ. Для випікання виробів встановлено агрегат Г4-РПА-15 та тунельні печі Gostol. З метою подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів передбачено пакування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5458 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Алфьорова Л.П..pdf Restricted Access | 16.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.