Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндронович, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorБереза, Наталія Вікторівна-
dc.date.accessioned2025-02-27T20:52:46Z-
dc.date.available2025-02-27T20:52:46Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 106 с., 4 креслення, 2 плаката, 21 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищеної якості з використанням інноваційних технологій, запропоновано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів за опарного способу приготування. Проведено технологічний розрахунок, зроблено схему техно-хімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Урожайного» з суміші сортів пшеничного борошна та батона «Нива», за традиційного опарного способу приготування. Для приготування опари та тіста встановлено тістомісильні машини інтенсивної дії Діосна, бродіння опари та тіста в діжах. Для оброблення тіста запропоновано використання вітчизняного обладнання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectвиробиuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectопараuk_UA
dc.titleПроєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Береза Н.В..pdf
  Restricted Access
19.89 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.