Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Андронович, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Береза, Наталія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T20:52:46Z | - |
dc.date.available | 2025-02-27T20:52:46Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 106 с., 4 креслення, 2 плаката, 21 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищеної якості з використанням інноваційних технологій, запропоновано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів за опарного способу приготування. Проведено технологічний розрахунок, зроблено схему техно-хімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Урожайного» з суміші сортів пшеничного борошна та батона «Нива», за традиційного опарного способу приготування. Для приготування опари та тіста встановлено тістомісильні машини інтенсивної дії Діосна, бродіння опари та тіста в діжах. Для оброблення тіста запропоновано використання вітчизняного обладнання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | вироби | uk_UA |
dc.subject | тісто | uk_UA |
dc.subject | опара | uk_UA |
dc.title | Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Береза Н.В..pdf Restricted Access | 19.89 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.