Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459
Title: | Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів |
Authors: | Андронович, Галина Михайлівна Береза, Наталія Вікторівна |
Keywords: | хліб;вироби;тісто;опара |
Issue Date: | 30-Jun-2024 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота бакалавра: 106 с., 4 креслення, 2 плаката, 21 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищеної якості з використанням інноваційних технологій, запропоновано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів за опарного способу приготування. Проведено технологічний розрахунок, зроблено схему техно-хімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Урожайного» з суміші сортів пшеничного борошна та батона «Нива», за традиційного опарного способу приготування. Для приготування опари та тіста встановлено тістомісильні машини інтенсивної дії Діосна, бродіння опари та тіста в діжах. Для оброблення тіста запропоновано використання вітчизняного обладнання. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Береза Н.В..pdf Restricted Access | 19.89 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.