Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459
Назва: | Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів |
Автори: | Андронович, Галина Михайлівна Береза, Наталія Вікторівна |
Ключові слова: | хліб;вироби;тісто;опара |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 106 с., 4 креслення, 2 плаката, 21 літ.. Тема кваліфікаційної роботи: Проєкт тістоприготувального відділення для опарних хлібобулочних виробів. Мета роботи: розробити проект тістоприготувального відділення: заміна технологічного обладнання та розширення асортименту продукції. Розглянути способи збільшення асортименту продукції підвищеної якості з використанням інноваційних технологій, запропоновано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів за опарного способу приготування. Проведено технологічний розрахунок, зроблено схему техно-хімконтролю. Розраховано обладнання заводу. В процесі роботи розроблено апаратурно-технологічні схеми підготовки сировини та технологічних ліній. Запропоновано впровадження виробництва хліба «Урожайного» з суміші сортів пшеничного борошна та батона «Нива», за традиційного опарного способу приготування. Для приготування опари та тіста встановлено тістомісильні машини інтенсивної дії Діосна, бродіння опари та тіста в діжах. Для оброблення тіста запропоновано використання вітчизняного обладнання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5459 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Береза Н.В..pdf Restricted Access | 19.89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.