Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Title: | Проєкт ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням вимог HACCP |
Authors: | Батраченко, Олександр Вікторович Грабова, Ірина Олександрівна |
Keywords: | HACCP;сировина;м’ясо;підприємство |
Issue Date: | 30-Jun-2024 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота бакалавра: 93 с.; 12 джерел; 5 креслень. Мета роботи: Проєктування ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням HACCP. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуті три основних напрямки: особливості обладнання, компетентність побудови цеху з дотриманням HACCP та якість продукції. Розроблено цех, апаратурно-технологічну схему лінії виробництва ковбасних виробів та проведений продуктовий і енергетичний розрахунки. Наведено контроль виробництва і управління якістю продукції. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення продуктивності та якості продукту |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Грабова І.О..pdf Restricted Access | 9.51 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.