Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Title: Проєкт ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням вимог HACCP
Authors: Батраченко, Олександр Вікторович
Грабова, Ірина Олександрівна
Keywords: HACCP;сировина;м’ясо;підприємство
Issue Date: 30-Jun-2024
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра: 93 с.; 12 джерел; 5 креслень. Мета роботи: Проєктування ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням HACCP. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуті три основних напрямки: особливості обладнання, компетентність побудови цеху з дотриманням HACCP та якість продукції. Розроблено цех, апаратурно-технологічну схему лінії виробництва ковбасних виробів та проведений продуктовий і енергетичний розрахунки. Наведено контроль виробництва і управління якістю продукції. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення продуктивності та якості продукту
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грабова І.О..pdf
  Restricted Access
9.51 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.