Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Назва: Проект заводу безалкогольних напоїв ферментованих напоїв удосконаленої рецептури
Автори: Батраченко, Олександр Вікторович
Запорожець, Діана Володимирівна
Ключові слова: солодовий;екстракт
Дата публікації: 30-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра: 75 с.; джерел; 3 креслення. Мета роботи: Удосконалення технології безалкогольних напоїв з використання нетрадиційної сировини. В проекті розглянуто нетрадиційну сировину. Розроблено апаратурно технологічну схему виробництва безалкогольних ферментованого напою з використання настою рослинної сировини та проведений продуктовий розрахунок. Проведено розрахунок обладнання та енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано додавання настою з гілочок малини для покращення квасного напою. КЛЮЧОВІ СЛОВА: СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ, НЕТРАДИЦІЙНА СИРОВИНА, ЦУКРОВИЙ СИРОП
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Запорожець Д.В..pdf
  Restricted Access
4.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.