Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Title: | Проект заводу безалкогольних напоїв ферментованих напоїв удосконаленої рецептури |
Authors: | Батраченко, Олександр Вікторович Запорожець, Діана Володимирівна |
Keywords: | солодовий;екстракт |
Issue Date: | 30-Jun-2024 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота бакалавра: 75 с.; джерел; 3 креслення. Мета роботи: Удосконалення технології безалкогольних напоїв з використання нетрадиційної сировини. В проекті розглянуто нетрадиційну сировину. Розроблено апаратурно технологічну схему виробництва безалкогольних ферментованого напою з використання настою рослинної сировини та проведений продуктовий розрахунок. Проведено розрахунок обладнання та енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано додавання настою з гілочок малини для покращення квасного напою. КЛЮЧОВІ СЛОВА: СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ, НЕТРАДИЦІЙНА СИРОВИНА, ЦУКРОВИЙ СИРОП |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Запорожець Д.В..pdf Restricted Access | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.