Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Title: Проект заводу безалкогольних напоїв ферментованих напоїв удосконаленої рецептури
Authors: Батраченко, Олександр Вікторович
Запорожець, Діана Володимирівна
Keywords: солодовий;екстракт
Issue Date: 30-Jun-2024
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра: 75 с.; джерел; 3 креслення. Мета роботи: Удосконалення технології безалкогольних напоїв з використання нетрадиційної сировини. В проекті розглянуто нетрадиційну сировину. Розроблено апаратурно технологічну схему виробництва безалкогольних ферментованого напою з використання настою рослинної сировини та проведений продуктовий розрахунок. Проведено розрахунок обладнання та енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано додавання настою з гілочок малини для покращення квасного напою. КЛЮЧОВІ СЛОВА: СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ, НЕТРАДИЦІЙНА СИРОВИНА, ЦУКРОВИЙ СИРОП
URI: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Запорожець Д.В..pdf
  Restricted Access
4.23 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.