Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorМетка, Олена Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:46:01Z-
dc.date.available2025-03-15T12:46:01Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота робота : 74 с. ; 21 табл.; 20джерел; 3 креслення. Мета роботи: розробити проект відділення бродіння та доброджування пивоварного заводу продуктивністю 10 млн дал/рік. В проекті розглянуті існуючі види зброджування пивного сусла та обґрунтовано застосування способу зброджування у циліндро-конічних танках з підвищеною температурою бродіння та холодною витримкою. Проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: «Клостер», «Вайдлер», «Пілсенер». Розроблено принципово-технологічну схему бродильного відділення пивзаводу. Проведено розрахунок технологічного обладнання. Зроблено енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. Розглянуто заходи щодо охорони праці, компонування цеху. В процесі виконання кваліфікаційної роботи бакалавра розроблено апаратурно-технологічну схему бродильно-фільтраційного відділення пивзаводу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectдоброджуванняuk_UA
dc.titleПроект пивзаводу (цех бродіння, N = 10 млн. дал /рік, три сорти пива)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Располагается в коллекциях:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Метка.pdf
  Restricted Access
6.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.