Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493
Назва: | Проект пивзаводу (цех бродіння, N = 10 млн. дал /рік, три сорти пива) |
Автори: | Батраченко, Олександр Вікторович Метка, Олена Сергіївна |
Ключові слова: | бродіння;доброджування |
Дата публікації: | 30-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота робота : 74 с. ; 21 табл.; 20джерел; 3 креслення. Мета роботи: розробити проект відділення бродіння та доброджування пивоварного заводу продуктивністю 10 млн дал/рік. В проекті розглянуті існуючі види зброджування пивного сусла та обґрунтовано застосування способу зброджування у циліндро-конічних танках з підвищеною температурою бродіння та холодною витримкою. Проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: «Клостер», «Вайдлер», «Пілсенер». Розроблено принципово-технологічну схему бродильного відділення пивзаводу. Проведено розрахунок технологічного обладнання. Зроблено енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. Розглянуто заходи щодо охорони праці, компонування цеху. В процесі виконання кваліфікаційної роботи бакалавра розроблено апаратурно-технологічну схему бродильно-фільтраційного відділення пивзаводу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метка.pdf Restricted Access | 6.33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.