Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493
Title: | Проект пивзаводу (цех бродіння, N = 10 млн. дал /рік, три сорти пива) |
Authors: | Батраченко, Олександр Вікторович Метка, Олена Сергіївна |
Keywords: | бродіння;доброджування |
Issue Date: | 30-Jun-2024 |
Abstract: | Кваліфікаційна робота робота : 74 с. ; 21 табл.; 20джерел; 3 креслення. Мета роботи: розробити проект відділення бродіння та доброджування пивоварного заводу продуктивністю 10 млн дал/рік. В проекті розглянуті існуючі види зброджування пивного сусла та обґрунтовано застосування способу зброджування у циліндро-конічних танках з підвищеною температурою бродіння та холодною витримкою. Проведено продуктовий розрахунок трьох сортів пива: «Клостер», «Вайдлер», «Пілсенер». Розроблено принципово-технологічну схему бродильного відділення пивзаводу. Проведено розрахунок технологічного обладнання. Зроблено енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. Розглянуто заходи щодо охорони праці, компонування цеху. В процесі виконання кваліфікаційної роботи бакалавра розроблено апаратурно-технологічну схему бродильно-фільтраційного відділення пивзаводу. |
URI: | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5493 |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метка.pdf Restricted Access | 6.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.